întuneric

Catedrala umilirii neamului

Recorder
Abonează-te
Vizionare 717 417
85% 17 668 2 893

Duminică, 25 noiembrie 2018: zeci de mii de români au venit la București să trăiască pe viu un eveniment istoric și au aflat că istoria nu e de nasul lor.
Deși au străbătut sute de kilometri pentru a participa la sfințirea Catedralei Naționale, catedrala le-a apărut ca o himeră învăluită în ceață, pe care au fost nevoiți să o privească din depărtare, urcați pe garduri și împrejmuiți de jandarmi.
La slujbă au avut acces doar clerul, politicienii și cei care s-au remarcat prin sponsorizări generoase. Oamenii de rând au rămas în stradă, îndurând frigul și înghesuindu-se unii într-alții.
Între ei și Biserică n-a fost doar o distanță prea mare. Au fost și limuzinele somptuoase, și turbanele cu sclipici, și paturile moi de la Marriott, unde prelații au fost cazați și invitați la agapă.
Catedrala și-a deschis porțile abia după orele amiezii, când credincioșii veniți din țară plecaseră deja spre autocare: dezamăgiți, înghețați și derutați de imensitatea bulevardelor.
În urma lor a rămas o imagine simbolică pentru Anul Centenarului: imaginea unui neam blestemat să fie umilit și tratat cu dispreț de instituțiile care ar trebui să-l slujească. Aici este cronologia unei zile istorice. Însă istoria nu e întotdeauna glorioasă și sfântă.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Articolul complet este aici: bit.ly/2DLA4DO
Recorder este o publicație online construită de o echipă de jurnaliști în jurul acestor principii: jurnalism onest, făcut cu pasiune și pus în serviciul public. Puteți susține proiectul Recorder printr-o donație aici recorder.ro/sustine/ sau aici www.patreon.com/recorder

Mai multe clipuri produse de noi sunt pe:
site: www.recorder.ro
pagina noastră de Facebook facebook.com/myrecorder/
contul de Instagram instagram.com/recorder.ro/

Publicat pe

 

27 nov. 2018

sfintire catedrala mantuirii neamuluipatriarhul danielborcatedrala mantuirii neamului

Trimite :

:

Descarca:

Descărcați...

Adaugă la:

Preferate
Vizionează mai târziu
Comentarii 8 310
QERES RAY
QERES RAY Acum 9 ore
Nu e corect deloc cum procedeaza conducatorii ortodoxiei, DAR NU VA INDEPARTATI DE LA CREDINTA ADEVARATA IN DUMNEZEU SI IISUS HRISTOS! Fiecare vom fi judecati dupa pacatele noastre la final, nimic nu ramane neplatit. Nu mai judecati si ramaneti drepti !
Mihail Balu
Mihail Balu Acum 10 ore
Catedrala a fost construita pentru a sărbătorii cei 100 de ani de la unire. Planul pentru aceasta catedrala a fost făcut acum mult timp. Mulți romani au murit pentru ca noi sa stam pe pământ romanesc si nu unguresc (sau alte popoare), oameni ca mine, fratele sau tatăl meu. Eu spun ca merita tara asta un astfel de monument. Biserica nu e răspunzătoare pentru construirea spitalelor, sunt doua instituții total diferite. Mașinile au fost închiriate.
GoodNews!
GoodNews! Acum 11 ore
Marriot Hotel ! Auzi Viorca realizarea romanilor !
GoodNews!
GoodNews! Acum 11 ore
Sa va fie rusine !
Grosz Marton Csaba
Grosz Marton Csaba Acum 14 ore
hai ca cand o sa ajungeti in spitale infecte si atunci o sa dati seama dar ie prea tarziu veti muri in sala de asteptere...
Grosz Marton Csaba
Grosz Marton Csaba Acum 14 ore
hm norul de poluare al aerului,sau noxe
Lol Lol
Lol Lol Acum 14 ore
Am crescut intr-o familie de evanghelisti , bunica era ortodoxa, dar niciodata nu am crezut in nimic. Imi aduc aminte ca eram mic si parintii ma obligau sa stau in genunchi si sa ma rog si copil fiind , ma simteam ridicol si nebun. Sa ajungi adult , sa te duci la scoala, sa studiezi si sa crezi in ceva plasmuit de niste primitivi acum 2000 de ani, mi se pare abominabil. Mi-e mila de oamenii astia saraci cu duhul. S-au nascut, au trait degeaba si vor muri schizofrenici.
EDILIZIA GENERALE MATEI
Ipocrizia la ea acasa !
Carolyn Blake
Carolyn Blake Acum o Zi
You are right Doamna, God will see every one of them.
Mihail Gurulea
Mihail Gurulea Acum o Zi
incredibil prostia macina poporul
Argentina Moldovan
Catedrala aceasta este MOSKEEA Ortodoxilor, care este ca presa de stors strugurii, doar că în presa aceasta intră populația Ortodoxă. Trezire!!! Va trebuit catedrală, cotizați!!
Argentina Moldovan
Așteptați să treacă vre'o 2 ani, și se vor afla mai multe despre sfințenia popilor! 😡😡😡 Toți sunt superficiali, de suprafață. Unirea religiilor de pretutindeni. Deocamdată favoruri ptr toți stricați care dau bani. Asa cred ei, că se ajunge la Dumnezeu.
Argentina Moldovan
Biserica Ortodoxă, vă ajunge mai rău decât Vaticanul SATANIST!!! Nu mai este mult, se va uni cu masoneria, care este condusă de Daniel care este MASON!!! IAR proști satului, va pupa și urma pașilor (preoților). 😣😣
Alexia Popa
Alexia Popa Acum o Zi
groaznic
DraGoNNu Ak47
DraGoNNu Ak47 Acum o Zi
Ce a ajuns credinta in ziua de azi..
Cosmin Oprea
Cosmin Oprea Acum o Zi
Micutzulee , unde esti frate ? , tu erai singurul om care avea ceva de spus cu adevarat acolo :)) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )
Corneliu Halauca
Este bine că aveți și moaștele lui andrei că ați avut ce săruta. 0ameni buni prin închinarea voastră singuri vă bateti joc de voi mergînd în iad. Dumnezeu nu vă mai poate scăpa dacă este pe locul 2 în viață voastră. Biserica lui dumnezeu trebuie să fie curată iar voi ati băgat în ea moaște? Dumnezeu este un dumnezeu a celor vii nu a celor morti eu asa am citit în biblie .Isus spune preoților că din casa lui dumnezeu a făcut din ea o peșteră de tîlhari asa cum vedeți și pe acești preoți azi făcînd același lucru. De acea azi ne dă dumnezeu numai boli,calamități pentru că l-am părăsit pe dumnezeu adevărat schimbîndul cu idoli, moaste,și tot felul de sfinti. De acea dumnezeu este supărat pe noi si toată lumea acest lucru trebuie să vă mire pe toti. Întoarcetivă la dumnezeu de la cel care v-ați abătut. Aducetivă aminte de primi creștini cum ia învătat isus iar azi cum vă învață acesti preoți lacomi și corupti de diavolul. Oameni buni trezitivă caci isus vă iubește și vă iartă de aceste păcate în care v-au tîrît acesti tîlhari de preoți înselînduvă. Dumnezeu să vă bine cuvînteze.
Poate Maine
Poate Maine Acum 2 Zile
ev mediu, ce mai...
DarthMaul41
DarthMaul41 Acum 2 Zile
Fara suparare, dar cred ca astia-s cam aceiasi oameni care voteaza de zor PSD...
Ominimicu
Ominimicu Acum 2 Zile
Ce noroc au ca nu exista Dumnezeu sai pedepseasca!
Dragoș Andrei Cristea
In Romania sunt peste 18 mii de biserici, 3000 de scoli + biblioteci si 300 de spitale Iar astia bagati milioane de euro in ce? in inca o biserica....
Cezar Vasiliu
Cezar Vasiliu Acum 2 Zile
Eu tot nu pot sa imi dau seama cum reusesc unii sa voteze aceiasi politicieni de 30 de ani...
Ratiu Em
Ratiu Em Acum 2 Zile
Mandri veorica cu prostimea k tine
Ratiu Em
Ratiu Em Acum 2 Zile
Un adevarat dezastu si injosirea a neamului
Valentin Nita
Valentin Nita Acum 2 Zile
Cate dosare penale.?
Valentin Nita
Valentin Nita Acum 2 Zile
Si da-ne noua, Doamne, cat mai multe liturghii si colive, si ada cat mai multe proaste la biserica. Slava tatalui si fiului si sfantului duh
Andrei Dante
Andrei Dante Acum 2 Zile
Zombie, nu copii cu tehnologia sunt problema ca devin zombie. Toti batranii astia sunt, cand vine vorba de facut ceva, o munca sau stat in picioare prin autobuze nici o sansa sa-i convingi, dar daca e vorba de moastele preasfintitului si extrem de fericitul sfant nu stiu care, sunt primii. Cum exista varsta minima de votare ar trebui sa existe si varsta maxima, sa n-aibe drept de vot astia. Ori varsta ori un test IQ, suntem condusi de majoritate si majoritatea sunt incuiati in religie si cumparati cu o punga de orez.
Plutonierul Garcea
Plutonierul Garcea Acum 2 Zile
De as putea as pune toți hoții ăștia la zid și mai ales mulți politicieni la fel ca pe Ceaușescu
Domy Do
Domy Do Acum 2 Zile
12:36 .... din obisnuinta...
Danci Delia
Danci Delia Acum 2 Zile
In sfirsit vati dat seama
aDrI aNa
aDrI aNa Acum 3 Zile
Suntem un neam prost rau da rauu Ferească sfântu,tara asta chiar nu se va schimba niciodată
Reiny
Reiny Acum 3 Zile
Catedrala umilirii banului...dai un ban dar stai la coada
Andreea D
Andreea D Acum 3 Zile
Ma bucur mult ca 80% din oameni și au dat seama cine sunt ăștia cu adevărat și ce au făcut și ce fac in continuare. Spuma e in catedrala restul afara. Ca Dumnezeu sa ne ajute și sa ne ierte nu e nevoie sa ne rugam la el in biserici cât mai fastuoase,el pretinde doar credință multă! Ma gândesc ca sunt preoți și nu le e frica deloc de el,gunoaie și atât sunteți! Uitate frate cum sunt îmbrăcați aia...oare Isus tot așa a fost îmbrăcat când a fost pe pământ și era fiul lui Dumnezeu. Bieții oamani au venit atâta drum,mi e mila și nu mi e mila nici nu știu. Vai de ei toți.
andrei izo
andrei izo Acum 3 Zile
Ce pot spune......... nu aveati de ce sa va mai luati. Sa va ierte Dumnezeu ca nu stiti ce spuneti pe gura
alex 2017 alex
alex 2017 alex Acum 3 Zile
sa moara toti preotii ,niste cacati de oameni
Virgil Rovinescu
Virgil Rovinescu Acum 3 Zile
Trebuia sa stați dracului acasă fraierilor....Va manipulează fraierilor.
Virgil Rovinescu
Virgil Rovinescu Acum 3 Zile
Becali e prost ...În ultima 100 de ani S-au făcut mai mari realizări nu tâmpenia asta....
Alexandra Niculescu
Am plâns...Cum unii oameni au fost resemnați zicând"Altii au intrat poate fac parte din alta clasă socială".Cât de bine s.a manipulat?...oare câte generatii alea neamului ală au fost spălate pe creier incât sa ajungă omu' ăla să sufere in frig ptr o catedrala care s.a facut si din banii lui conștient fiind de asta dar cu toate astea rămânând acolo dupa poarta aia de fier ca un animal...in timp ce jdemii de prea măriți "aurițu" coborau din mașinile lor scumpe...Asta nu-i bunătate e pur si simplu' un parvan după care zace o groapă cu șerpi determinați s-o ducă cât mai bine in plan fizic...Noi? Suntem uneltele lor.
TheAlex 29
TheAlex 29 Acum 4 Zile
4:42 Șefu' la bani si la femei Patriarhul 50 Cent Daniel
Adelin
Adelin Acum 4 Zile
13:39
Albei Gelu
Albei Gelu Acum 4 Zile
Îmi e mila de bieți oamenii offf😪 Romanie de kkt
Marian Danila
Marian Danila Acum 4 Zile
2Cronici 7:14-22 DACA..... Deci aceste lucruri scrise in aceste versete sunt conditionate. DACA Prezenta si slava lui Dumnezeu conditiinate in mijlocul unui popor, in mijlocul unei cladiri pentru ca o mana de oameni sa se stranga acolo in Numele Domnului Dumnezeu. Versetul 14_ daca poporul peste care este chemat Numele Meu -se va smeri - se va ruga - va cauta fata Mea, - se va intoarce de la caile lui cele rele, ATUNCI...... DUMNEZEU VA FACE ACESTE LUCRURI: ATUNCI: - voi asculta din ceruri -ii voi ierta pacatele - ii voi vindeca tara. Sper sa deschideti bine ochii si sa deschideti si Biblia pentru ca aceste cuvinte sunt si in Biblia prafuita din casa dumneavoastra. Dupa ce imparatul Solomon si-a sfarsit rugaciunea, Dumnezeu a mistuit jertfa adusa de preoti. In momentul acela slava lui Dumnezeu a umplut acel loc si toti preotii aflati in Templu au iesit afara. Habar nu avem ce inseamna ca SLAVA LUI DUMNEZEU SA COBOARE INTR-UN LOC UNDE DUMNEZEU ESTE ONORAT CU ADEVARAT. Ne bucuram doar de cladiri goale, seci, reci si fara slava lui Dumnezeu in mijlocul nostru. De asta Dumnezeu nu este ca omul, pentru ca nu poate fi mintit. Eu la asta m-am gandit acum. De ce sa critic si sa judec niste oameni fara Dumnezeu? De ce sa arunc cu pietre in ei? De ce sa ma vad mai presus decat cei ce traiesc in intuneric, in ipocrizie si fariseism. In idolatrie. In moarte spirituala si lipsiti de slava lui Dumnezeu??? Eu, personal, ma intreb: unde ma aflu eu in relatia mea cu Dumnezeu? Cum este trairea mea inaintea Lui? Poate spune Domnul Dumnezeu despre mine cum a spus despre Ioan Botezatorul: el crestea si se intarea in duh. Luca 1:80 Dar despre viata ta ce spune Domnul Dumnezeu??? Te-ai gandit la asta? Fa-ti timp sa stai inaintea lui Dumnezeu pentru a te analiza tu insuti in prezenta Lui. Beneficiez eu de prezenta Lui in viata mea??? Dar tu??? Dar familia??? Dar poporul pe care il reprezint??? Beneficiaza Romania si romanii din Diaspora de slava si prezenta lui Dumnezeu??? Astea intrebari serioase. Nu cerruri pe turle, cladiri, sculpturi, marmura, aur, lucruri materiale. Mai vine Dumnezeu in mijlocul unui popor care cheama Numele Lui??? Ne-am smerit? Ne-am rugat? Ne-am intors, am lepadat fiecare in dreptul lui caile rele, nelegiuirea si orice pacat care ne separa de prezenta si slava Sa??? Mai cautam noi cu adevarat fata Lui??? Oare a vindecat Dumnezeu la inaugurarea acestei cladiri pe cineva??? A scos demoni din oameni? A deschis gura mutului, urechea surdului, ochii orbului??? A vindecat paralizati? Oameni deprimati? A dezlegat oameni de lanturile viciilor demonice??? Lanturile iadului? Lanturile rautatii le-a rupt dintre fiii oamenilor??? Si cate multe altele. Si se poate povesti ceva despre ceva FAPTE MARETE ALE DOMNULUI DUMNEZEU FACUTE LA INAUGURAREA ACESTEI CLADIRI???Conform 1 Petru 2:9-10. Haideti dragi romani ca de fapt Dumnezeu nu se lasa pacalit si nici dus cu zaharelul cum au fost duse aceste multimi de oameni. Dumnezeu nu este ca omul . Sa tinem minte lucrurile acestea. Analiza la rece: Isaia 1:16-20, capitolul 53, Cine mai spune astazi ca Isaia: ,,Vai de mine! Sunt pierdut! Caci sunt un om cu buze necurate, si traiesc in mijlocul unui popor tot cu buze necurate, iar ochii mei au vazut pe Imparatul, DOMNUL Ostirilor!"??? Dragi romani, credinta si pocainta nu sunt de vanzare ca la catolici pe baza de indulgente. Credinta si pocainta vin de la Dumnezeu si nu de la oameni. Dumnezeu a spus sa ne pocaim si sa credem in El. Simplu ca buna ziua.
Jeremy yoyoman et samuel yoyo gang
Dumnezeul meu cata prostime exista
Rampage_Roar
Rampage_Roar Acum 4 Zile
a venit si prostul de Becali ca sa ne spuna ca e cea mai mare realizare a Romaniei, din cauza asta ne ducem sa muncim peste hotare ca Romania are realizari mari catedrale, nu tu autostrazi imbunatatiri in spitale sau o solutie la un trai mai bun din cauza astora tara se duce in jos nu e niciun inger la catedrala asta e parasita e doar Satana care le canta in struna preotiilor falsi care si-au ingrosat burtile de urma bosorogiilor care stau acolo
Rampage_Roar
Rampage_Roar Acum 4 Zile
numai bosorogi
David Ionescu
David Ionescu Acum 4 Zile
Eu sunt ateu
Micaela Elena Sandru
POPOR TRIBAL HABOTNIC.......SLUJITI PREAFERICITI PREA BOGATI PREAHOTI PREAMINCINOSI PREADEMONI PREA TAMPITI........OPRITI VA TREZITI VA........UITATI VA SPRE UNIVERS NU IN CUTIA SI BUZUNARUL POPII.....FRAIERILOR......MASA DE MANEVRA O GELATINA VASCOASA INTERFERATA DE ENERGIE NEGATIVA.......ATAT...
Micaela Elena Sandru
SI AICI AU ADUS TURMA CU JAPCA PE BAZA DE LISTA??????OOOPS NU MAI SLUJITI POPI.......IUBITI L PE CREATOR.........SLABI RAU RAU INCULTI PIERDUTI RATACITI ADUSI SA VADA O CLADIRE........TREZITI VA ......
Constantin Kirill
Constantin Kirill Acum 4 Zile
Tot Respectul Meu pentru Mătușica de la sfârșitul videoclip-ului! Cât despre restul... au și drept la vot...
Cristian Seibriger
Cristian Seibriger Acum 4 Zile
Pana cand exista prosti care inca mai cred in fantome si cladiri de beton, nu trebuie sa ne miram ca se intampla asa ceva!
Coriolan Bohlenescu
Vă rog pe voi, cei care citiți comentarii, unele dintre ele, care sunt împotriva BISERICII ORTODOXE, să știți că au fost postate de ATEI ANTIHRISTI, SECTARI, ERETICI, MEMBRI AI UNOR SECTE AȘA ZIS RELIGIOASE SAU CHIAR SATANISTI, ei sunt DUȘMANII lui HRISTOS DUMNEZEU și ai DREPTEI CREDINȚE ORTODOXE, nu vă smintiți.
Chris Elion
Chris Elion Acum 4 Zile
Voi, Recorder si altii ca voi din "presa" sunteti dusmanii neamului Romanesc!
olosen
olosen Acum 4 Zile
11:29 pahahah suuuuuree
CANALE DE VIDEO RELIGIOASE
Este o mare minciuna nu este nimca acolo nu este Dumnezeu acolo este oamnei popoi jigodile
Ungureanu  Mihai
Ungureanu Mihai Acum 5 Zile
Intreb si eu. Cand credeti ca romanii care muncesc afara o sa se intoarca in romania cand vad asta la tv si vad cata UMILINTA li se aplica romanilor din romania care inca mai traiesc si muncesc in tara lor?
Constantin Andrei
Constantin Andrei Acum 5 Zile
😂
Adrian Vintila
Adrian Vintila Acum 5 Zile
incredibil cat de repede se misca Romania spre ateism ajutata de aceste opulente, eu sincer ma bucur cand vad asemenea excese. ajuta pe multi sa isi deschida ochii.
WolfGrrl
WolfGrrl Acum 5 Zile
Mi-e mila de tanti aia care s-a intors la autocar ca nu mai putea sa mearga...
Cristina Stoian
Cristina Stoian Acum 5 Zile
Adevarat Elena Stan.
Ksy
Ksy Acum 5 Zile
Cu mare parere de rau realizez tot mai mult ca poporul meu are ochi dar nu vede si urechi cu care nu aude...au mintea comandata
Cristina Stoian
Cristina Stoian Acum 5 Zile
De ce asa mult aur?
Cristina Stoian
Cristina Stoian Acum 5 Zile
Sa-i vada Dumnezeu din cer.
Jerpan Denis
Jerpan Denis Acum 5 Zile
Toti preotii si politicienii meritau sa fie impuscati in cap...
Jung Hwa
Jung Hwa Acum 5 Zile
Oameni mor de foame pe strazi si voi faceti cacturi de astea credinciosii pulii
Fanel qqq
Fanel qqq Acum 5 Zile
Si nu ne duce pe noi in ispita, stim noi drumul!!!
poia mugur
poia mugur Acum 5 Zile
vai morti mei dar vai morti lor trist foarte trist !!!
marc 14
marc 14 Acum 5 Zile
Dărâmați biserica aia nenorocită și faceți 10 spitale și 10 scoli din ea
Dani Ionas
Dani Ionas Acum 5 Zile
Denumirea corectă este Catedrala Mântuirii PULII Neamului !
Romina Marosan
Romina Marosan Acum 5 Zile
Problema ii ca unii oameni nici acuma nu isi dau seama ca is prostiti si batjocoriti. cat de trist, prea multa naivitate si prostie; de preoti nici nu am cuvinte..sa le fie rusine! Fix categdrala asta lipsea tarii..fix asta .. vai de ea tara
savioursmesmerized
savioursmesmerized Acum 5 Zile
Chiar ma bucur ca s-a intamplat asta. De ce? Poate asa, biserica isi va pierde ultimul resort de exploatare pe care l-a avut. Si-au tradat cea mai loiala demografica poate asa nu vom mai irosi bani pe ei.
Vicentiu Ionescu Voican
Prostie omeneasca din partea tuturor, atat a preotilor cat si credinciosilor! Toti au uitat ca la orice slujba se participa cu sufletul si se slaveste pe Dumnezeu !
Liviu Briahna
Liviu Briahna Acum 5 Zile
La 100 de ani de la Unire, participam la un eveniment memorabil.Romanii adevarati se bucura si nu se intristeaza de cateva aspecte lumesti.Numai diavolul scrsneste ....de ura.
Nicolae Hurgoi
Nicolae Hurgoi Acum 5 Zile
Unde e mafia e si jandarmeria română...nu am respect față de jandarmii...pentru mine sunt o rusine...respect au strămoșii noștri care au luptat pentru națiunea noastră...bătaie de joc...cand ne trezim???
Nicolae Hurgoi
Nicolae Hurgoi Acum 5 Zile
Jandarmeria apără hoția ...ca de obicei...acuma ati vazut adevarul românilor...rugativa acasa...la Dumnezeu...lăsați pe ei sa se închine la Belzebul ...dumnezeul Banului...se vede clar ca unii se închină la Satana...pentru unii e lucru bun...e totul o minciuna...pentru alți tulburare...spitalele sunt vai si amar
Nicolae Hurgoi
Nicolae Hurgoi Acum 5 Zile
Vorbim de Satanisti...si ne cutremuram...Taranisti sunt si in biserici...dar nu toti...ca pădure fără uscaturi...nu e padure
Nicolae Hurgoi
Nicolae Hurgoi Acum 5 Zile
Vorbim de Satanisti...si ne cutremuram...Satanisti sunt si in biserici printre mai mari bisericilor care cred in puterea lor si a satanei si de ce nu a banului...dar nu toti...ca pădure fără uscaturi...nu e padure
Nicolae Hurgoi
Nicolae Hurgoi Acum 5 Zile
Românilor trezitiva...totul este pe pile in Romania...asa i-am invatat noi...mergeți la biserica ...ca de spitale nu avem nevoie...in totul e vorba de masoneria...o inchinare la forțele intunericului
Nicolae Hurgoi
Nicolae Hurgoi Acum 5 Zile
Sute de milioane de euro€...$...£...banii din fonduri europene...spalare de banii...si manevre...si oamenii ...romanii mor in spitale...sa investit in minciunii...si lucruri false
Suciu Rares
Suciu Rares Acum 5 Zile
-"O marmura extraordinara , multumim Domnului " A venit Dumnezeu si v-a dat "ia frate marmura fa-ti catedrala "
Ciprian Cercel
Ciprian Cercel Acum 5 Zile
Mda..., preoti=hoti..., cand o sa înțeleagă saracii oameni ca este doar o afacere....uitativa la oameni, uitativa ca nu avem spitale, copii care nu ce manca si astia fac bisericii in mortii mami lor, capul le_as taia. Oameni prosti, in loc sa dati bani la biserica dati bani la oamenii care nu au ce manca,cumparati o haina la un copil. Ascultați imnul României mai des, poate la un moment dat: " Desteaptate romane.....
Vasile Clipa
Vasile Clipa Acum 6 Zile
Luați BOR și PSD, cum plm pot oamenii fi atât de prostiți?
Tsunade Sama
Tsunade Sama Acum 6 Zile
Mini-parlament.
PeRRy Gaming
PeRRy Gaming Acum 6 Zile
Nu stiu daca toti ati observat dar majoritatea sunt oameni de peste 55 de ani, multi de la tara, pe acesti oameni ii cumpara foarte usor, cu un cozonac si o sticla de ulei, pentru ca i-au facut in asa fel sa se multumeasca cu nimic, ii spala pe creier, guvernul nostru este mana in mana cu foarte multi hoti, ati vazut si Becali cat este de prost, ce sa mai zic de Viorica, " Este o mandrie ", TINERETUL, HAI SA NE REVENIM, O SA AVEM COPII, VOR FI VAI DE CAPUL LOR, TREBUIE SA LUAM MASURI, SA LUPTAM CONTRA NENOROCITILOR ASTORA, VOR SA NE OMOARE, SA NE IMPUTINEZE !
Thir Teen
Thir Teen Acum 6 Zile
Tragic dar Comic =))))))
Nicusor Cristea
Nicusor Cristea Acum 6 Zile
Ce mizerie..am ajuns de la minti geniale ca Bratianu..Eminescu..Brancusi..Grigorescu..Paulescu..Coanda ...de la eroi ca Mihai voievod...Mircea voievod..Vlad voievod..Primul Rege al Romanilor Carol si intregitorul Ferdinand...Alexandru Ioan Cuza...Ion Antonescu..Ceausecu..am ajuns sa ne rada in fata niste nemernici care sunt plini de bani si aur...nemernicilor va aranjati la patru ace...ahhh Sfantul Apostol Andrei a dormit pe piatra in pestera si voi la hotel de 5 stele si veniti cu mercedesul...proasta tarii vede aceasta constructie abominabila ca o reusita a natiunii cand dotarea armatei romane in prag de razboi si inconjurati de dușmani suntem la pamant...murim in spitale cu zile nu avem capacitatea sa tiparim corect un manual si vreem sa excelam ...dar suntem credinciosi si parca acum din catedrala e alceva domnule..D-zeu e oriunde si va vazut cat de parsivi si pacatosi sunteti..treziti-va handicapatilor ca o sa ajungeti tot in iad chiar daca va pune mana in cap prea smecheritul dane'l...😔😔
Florin Stamate
Florin Stamate Acum 6 Zile
Huuu
Hun Hool !
Hun Hool ! Acum 6 Zile
Kurva oláhok
Lidia Nemțuț
Lidia Nemțuț Acum 6 Zile
Prostii sunt cei care merge după ei... mafioți pârliți 🙄
Marian Danila
Marian Danila Acum 6 Zile
Analizati-va viata pe baza psalmilor 1, 23, 24, 25, 27, 32, 46, 51, 53, 63, 73, 91, 103, 119. Cititi rugaciunea lui Daniel capitolul 9:4-19, Isaia 1, Isaia 6, 53, 61, 65,66. Ieremia 29:11-14. Si in incheiere sa-ti spun despre inima lui Dumnezeu. Exod 33: Eu ma indur de cine vreau sa Ma indur si am mila de cine vreau sa am mila. Daca te rogi la Dumnezeu pentru un copil bolnav, sarac gol nu te rogi degeaba. El asculta. dar eu am invatat ca nu toate primesc raspuns. Dar Dumnezeu da raspuns rugaciunilor care sunt dupa inima Lui. Eu unul nu pot hrani milioane de copii saraci sau sa vindec milioane de copii bolnavi sau sa le fac bine tuturor. Ma pot ruga pentru ei. Mai ofer unuia o paine sau ceva de mancare. Dar eu nu sunt Dumnezeu. Lasati-L pe Dumnezeu sa fie Dumnezeu si voi fiti oameni care traiesc cu frica si respect fata de Dumnezeu. Nu va mai puneti voi in locul Lui sau sa credeti ca ati face mai bine decat El ca astea sunt ganduri demonice. Diavolul a vrut sa fie ca Dumnezeul care l-a creat. Sa stea tron langa tron. Sa fie la aceasi inaltime cu Dumnezeu. Asta-i mintea diabolica. Vedeti-va de MIICIMEA VOASTRA si nu va mai bagati voi smecheri si intelepti si buni cu inima si cu mintea in locul lui Dumnezeu. Ca daca vorbiti urat despre Dumnezeu, Il blestemati, Il injurati, bletemati sfintii si crucea, si Biserica, Biblia si pe semenii vostri, si mortii si vii ce ati rezolvat? Cu ce sunteti mai buni????? Unde-i bunatatea si dreapta purtare a voastra pe care voi cu ochii vostri de carne spuneti ca nu o vedeti la Dumnezeu care se declara bun si indurator? V-ati trezit voi peste noapte ca sunteti mai buni decat Dumnezeu si aveti putere sa hraniti si sa vindecati milioane de oameni. Poate chiar miliarde. Terminati cu mentalitatea asta bolnava si depravata si demonica. Habar nu aveti de ce duh de razvratire si ratacire sunteti calauziti. Uitati-va la voi insiva si apoi daca aveti curaj vorbiti despre ce nu va place la DUMNEZEU. Dar dovezi clare si solide. Pana atunci liniste. Iov capitolul 42 :1-6.
dan dan
dan dan Acum 6 Zile
FELICITARI.ati surprins exact ceea ce trebuie pentru a reda prostia unui popor
Nebunu Internationalu.
Lume chair nu vede , ca este manipulata ( cu totiii ) E-da strigat la cer.
dan dan
dan dan Acum 6 Zile
popor roman,gloata de idioti.psd si bor sunt linistiti,voturie sunt asigurate.gloata de idioti hranita cu firimituri e destula.popor roman,iti meriti soarta.daca nu ar fi existat religia,omenirea facea de mult naveta pe Marte.gloata putea fi adusa si cu camioanele pentru transportat vite.fiecare preot trebuie sa raporteze nr de idioti cat a adus in capitala.apoi se face recensamantul boilor si vacilor.aceasta catedrala este hotelul d elux al popilor .publicul nu va avea acces foarte mult acolo
Ghita Jurj
Ghita Jurj Acum 6 Zile
Aceasta este tristă realitate a poporului român...sînt dezamăgit de ce am văzut....mîntuirea românilor nu se face printr o catedrală....mîntuirea este personală.. si Dumnezeu va judeca pe fiecare...
Mihai Parvu
Mihai Parvu Acum 6 Zile
E greu sa intelegi fenomenul religios daca nu crezi . Este ceva legat de constiinta . Constiinta confirma existenta , pentru ca daca nu ai fi constient ca existi , nu ai exista . Realitatea este confirmata de existenta constiintei . Atunci cei credinciosi sunt mai constienti despre existenta lor , logic . Confirma ca ai constiinta .
Iliuta Silviu
Iliuta Silviu Acum 6 Zile
Wololololololo care a costat căcălău de bani. Super
mihai maghiar
mihai maghiar Acum 6 Zile
de ce nui omorati ma, scapati de pensii si nu mai alege nimeni psd . aveti o sansa acum
mihai maghiar
mihai maghiar Acum 6 Zile
cand vezi cand batrani si prosti splati in creier se inbulzesc asa sa intre sa asculte o fabula , o poveste .
mihai maghiar
mihai maghiar Acum 6 Zile
romanii isi merita soarta
Broasca sorin
Broasca sorin Acum 6 Zile
Mai pastorilori aveti grija sa nu va pierdeti oile ,ca o sa mai iei lapte de la berbec.
Broasca sorin
Broasca sorin Acum 6 Zile
Catedrala lui Lucifer si a antrgi satanelori din iad ,care au scapat si asi fac cap an lume,pentru case satanesti sunt bani ,dar pentru scoli ,spitale ,agricultura ,infrastructura ,agricultura,uzine ,fabrici nu sunt bani ,dar pentru case satanesti sunt ,destule ca tara este asa de mare ,si an asa este nevoie de casa dracilori mai mare ca an cele construite nu mai este loc de cata prostime este an tara ,care de buna credinta cred an dumnezeu ,dar satanele profita dupa urma credintei,nu uitati sa cititi cele 10 porunci sacre ,si sa fie respectate cu sfintenie.pacat tara are nevoie de alceva ,adica ce am mentionat mai sus ,nici decum de biserici,unde se joaca draci pocor sau popi se rad si aduc blasfemie lui Dumnezeu.
Ella Angel
Ella Angel Acum 5 Zile
Avioanele de luptă F-16, cumpărate de România cu 628 de MILIOANE de EURO, au lipsit de la parada militară de la București, din 1 decembrie 2018, întrucât nu au putut decola din cauza pistei ce avea porțiuni înghețate. Sunt bune numai pe timp frumos :) PS Cum era cu Catedrala, că e scumpă? Sper să nu avem nevoie în veci de rachetele Patriot, alea mult mai scumpe.
următor
Our Cats :3
Acum 4 Zile